Doen

De weg naar de hemel is geplaveid met goede intenties…

Echt Doen

De hele boel in beweging, iedereen enthousiast en nu weer terug naar de waan van de dag..! We houden ‘de klant’ natuurlijk op ons vizier, we bespreken het tijdens onze overleggen, echter het ontbreekt ons aan tijd. Het is veel te druk..! Herken je dit?

Wij hebben een programma ontwikkeld waarmee we juist op het gebied van implementeren en borgen het verschil maken. De Echt Waarmaken aanpak gaat uit van inzicht door meten en weten, beweging door te betrekken en implementeren en borgen door echt te doen!

Gebaseerd op Agile en Scrum hebben we een unieke methode ontwikkeld; Echt Waarmaken. We ondersteunen het team om vanuit de klantbelofte kleine stappen te gaan maken naar het gewenste resultaat. De klant is hierin het kompas en de klantbelofte de koers. We geloven in kort cyclisch veranderen, kleine stappen maken naar een groots resultaat. Het team werkt op een krachtige en zelfsturende manier samen. Wij coachen en begeleiden het team in deze aanpak en zorgen ervoor dat alles wat we doen waarde oplevert voor de klant en vertaald kan worden in meetbaar resultaat! En dan? Dan hangen we samen de slingers op!!

Kenmerkend voor deze aanpak:

Samenwerken – Overzicht – Zelfsturend – Doelgericht – Feedback – Flexibel