Betrekken

Een team is zo sterk als zijn zwakste speler…

Echt Betrekken

Veel ouders vinden teamsporten belangrijk in de opvoeding van hun kinderen. Samenwerken, plezier maken en samen gaan voor de beker! Langs de lijn zijn we allemaal de beste coaches. We vinden het belangrijk dat ook de zwakste spelers betrokken worden, we vinden ook dat de sterkste speler af en toe een stap terug moet doen om de ander te helpen ontwikkelen. (zolang hij dan wel scoort als het nodig is.. ) We vinden ook dat de coach duidelijk moet zijn, soms een beetje streng, soms lief, maar vooral duidelijk in wat hij van de spelertjes en het team verwacht.

Hoe gek is het dat we in zakelijke settings deze basis uitgangspunten soms geheel uit het oog verloren zijn…

Ons uitgangspunt is dat mensen alleen veranderen als ze zich betrokken voelen. Ongeacht de functie, de taak en de staat van dienst van de collega, geloven wij dat niemand zijn bed uitkomt om die dag te zorgen voor ontevreden en klagende klanten. Wij gaan ervan uit dat iedereen zich kan verbinden met het uitgangspunt dat we streven naar uiterst tevreden klanten! We hebben diverse methodes in huis om op heel divers niveau in de organisatie beweging te krijgen.

Onze inspiratie hebben we opgedaan met jarenlange ervaring in de hospitality industry. Een vak waar teamgevoel een belangrijke basis is. We maken het voor iedereen mogelijk om mee te doen! We maken het voor iedereen mogelijk input te leveren, we geloven erin dat de medewerkers het goud zijn van de organisatie en dat zij de expertise en ervaring in huis hebben om met de juiste begeleiding, tot ongekende mogelijkheden te komen!

Kenmerken voor Echt Betrekken:

Inspiratie – Ervaren – Plezier – Spelen – Doen – Meedoen – Omdenken – Energie

We vertellen er graag meer over!


Hoe we dat doen?

Hospitality trainingen
Ambassadeurs programma's
Inspiratie sessies
Poster sessies
Coaching on the job
Teamcoaching